Tuesday, January 17, 2017

Kiitämme Olli Sademiestä oheisesta julkisesta kommentoinnistaan ja tuomiostaan perusoikeuksiamme polkevien demlalakimiesn kusetuspuheenvuoroilleen facebooksivullaan 16.1.2017

Kiitämme Olli Sademiestä oheisesta julkisesta kommentoinnistaan ja tuomiostaan perusoikeuksiamme polkevien demlalakimiesn kusetuspuheenvuoroilleen facebooksivullaan 16.1.2017

Olli Kalevi Sademies
10 t ·
Rikosoikeuden professori vihapuheesta: Sananvapaus ei mene ohi rikosoikeudellisen pykälän

"Rangaistava vihapuhe pitää oppia tunnistamaan ja tuomitsemaan. Vain niin se saadaan kitkettyä pois", totesivat A-studiossa rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio ja Ihmisoikeusliiton pääsihteeri Kaari Mattila.

Vihapuheella Euroopan neuvoston ministerikomitean ehdotuksen mukaan tarkoitetaan sellaista ilmaisua, jolla levitetään, yllytetään, edistetään tai oikeutetaan rotuvihaa, muukalaisvihaa, antisemitismiä tai muunlaista vihaa, joka perustuu suvaitsemattomuuteen.

Termiä ei esiinny Suomen rikoslain- eikä muussakaan lainsäädännössä.

Kuinka rikosoikeuden professori voi puhua noin suuria läpiä päähänsä?

Tuo ministerikomitean ehdostus pitää sisällään sen, että kaikkea on suvaittava.

Kysessä on siis ministerikomitean ehdotus, jota ei löydy Suomen lainsäädännöstä. Ihan rikosoikeuden professori ilmaisee, että sellainen teko, jota ei löydy lainsäädännöstä pitää oppia tunnistamaan ja tuomitsemaan.

Niinpä, jos tuomioita voidaan jakaa sellaisista teoista, joita ei löydy lainsäädännöstä, niin voimmeko me tavalliset pulliaiset jakaa tuomioita kansantuomioistuimissa ja pystyyn panemissamme kenttäoikeuksissa, jos kerran lakeja ei rikosoikeuden professorin mielestä tarvita tuomion perusteeksi.

------------------------

Seppo Lehto islamisaation, sen lapsivaimokulttia ja rajatontonta maahanmuuttoa vastustava kuntavaaliehdokas Tampereella 2017 valitse aito suomalainen, ei Ahmed Ahne kulttien vaihtoehdoille, siinä tuhotuu Suomemme.
http://kuntavaalit-Tampere-2017.blogspot.fi
-----------
Law against blashphemy in Finland now
https://law-against-blasphemy-in-finland.blogspot.fi/
----------------------------------

No comments:

Post a Comment